Seychellerne: Paradis ligger øst fra Afrika

Seychellerne: Paradis ligger øst fra Afrika

Seychellerne har nogle af verdens flotteste, tropisk klima og ingen farlige dyr. Hvis det ikke er godt nok, så er engelsk nationalsproget og der er meget lidt kriminalitet, fattigdom eller politiske problemer.

Seychellerne er noget af det tætteste du kommer på paradis her på jorden.

I denne guide får du alt hvad du skal vide om Seychellerne, og hvordan oplevelsen er.

Der findes ikke nogen dårlige eller grimme strande.

Normalt skal man lede efter en god strand på ferien, hvor man kan bade. På Seychellerne er der et utal af smukke strande som ligner noget fra et instagram billede.

Strandene har det hvideste flormelissand, som er dejligt varmt at ligge i. Strandene er omgivet af palmetræer, hvor der ligger et par nedfaldne kokosnødder under.

 

Sandstrand og koralrev fra samme strand

Det turkise vand der omgiver Seychellerne har normalt en gennemsnitstemperatur på 28 grader, hvilket er varmt nok til at selv den mest kuldskære person kan gå lige ud i.

De små bølger der rammer stranden bliver aldrig særligt store, da koralrevet rundt om øerne standser bølgerne.

Det fantastiske ved strandene er at de mange steder giver mulighed for både at bade eller gå op af stranden og tage snorkeludstyret på.

Koralrevene har ikke været påvirket af miljøkatastrofer eller forurening og stråler i de flotteste farver. Når du snorkler hen over korallerne er det med en stime af farverige fisk rundt om dig. Det kræver heller ikke meget held at se en havskildpadde der svømmer uforstyrret rundt.

 

Friske frugter der forkæler dine smagsløg

Det stabile tropiske klima er fantastisk for de mange frugter, der vokser på øen. Du kan derfor forvente at morgenmaden består af Papaya, mango, bananer og meloner der smager så godt at du helt glemmer resten af maden.

Hvis du går en tur ind til byen vil du også blive mødt af nogle af de lokale der står og sælger kokosnødder de lige har plukket fra træet ved siden af deres bod.

Generelt er maden på Seychellerne god, men frugterne og fiskeretterne er på et niveau for sig selv.

 

Skildpaddeøen der er ejet af Robinson Cruise  

En af de mest specielle øer af de 116 øer, som udgør Seychellerne er Skildpaddeøen eller Curieuse Island som den hedder officielt.

Øen er en privat ø, som er ejet af en mand der bedst kan beskrives som den virkelige Robinson Cruise. Han lever og ånder for at passe på de store landskildpadder, som går rundt på hele øen.

Det er en hel speciel oplevelse at se så mange store skildpadder gå rundt på en ø i så gode omgivelser.

 

Alt i alt er Seychellerne det perfekte sted at tage hen, hvis du gerne vil opleve paradis, bare slappe af og snorkle med flotte fisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *