Oceanien

Oceanien skiller sig en smule ud som verdensdel, da det ikke omfatter et overvejende sammenhængende område, men i stedet af øer af forskellige størrelser. Stillehavets oceaniske øer er den oprindelige definition af Oceanien, hvor Australien, New Zealand og Ny Guinea er kommet med under nutidens sprogbrug. Alle områder er forskellige men har ligeledes ligheder.

Stillehavsøerne er kendetegnet ved at være meget små, vulkanske og dannet af koraller. Klimaet beskrives som ”paradisk” og er bestemt en tur værd.
I Australien findes modsætningerne – den øde outback, de smukke hvide sandstrande og regnskove i det ekstremt store og ikke mindst mangfoldige land. Det eventyrlige landskab i New Zealand har også meget at byde på fra vandfald og sneklædte bjerge til spruttende gletsjere. Befolkningen er generelt meget gæstfrie i Oceanien, så du vil bestemt føle dig godt tilpas.


En rejse til Oceanien kan både fungere som rundrejse, badeferie, luksusferie, familieferie og som den romantiske ferie. Det er muligt at opleve en række af unikke oplevelser med en eventyrrejse til Oceanien.