Bliv bikiniklar – 3 trin til en strandklar krop

Vi kender det alle sammen godt. Du havde et nytårs fortsæt, som skulle få dig i form og gøre dig til den lækreste strandbabe i milesomkreds. Desværre kom arbejde, rutiner, alkohol og børn i vejen for den plan der var lagt. Sommeren nærmer sig med hastige skridt og vi guider dig til at få en strandklar krop, på ingen tid.

Dine madvaner

Dine madvaner spiller en kæmpe rolle, når det kommer til at få en strandklar krop. Man siger at kosten vægter 70/100, mens træningen vægter 30/100. Derfor er din kost betydeligt vigtigere, end din træning, dog må du ikke udelukke træning, hvis du ønsker det bedste resultat. Det er vigtigt at du går udenom sukker, fedt og alkohol. Når vi snakker om sukker, er det i slik, sodavand, saftevand mm. Når vi snakker om fedt, er det kalorietætte usunde madvarer, så som pizzaer, burgere og fastfood generelt. Sushi er også en kalorietæt madvare, da risen er dyppet i eddike og sukker.

Gå hellere efter fuldkorn, grøntsager, salat og rent kød, dvs. ikke processeret kød, som for eksempel pølser og visse pålægsvarer. Med alderen mister vi mere og mere muskelvæv, derfor er det vigtigt at du sørger for at spise nok protein. Det kan være igennem kød, nødder, kikærter og bælgfrugter. Tænk på din krop som en motor, og den mad du putter i som benzinen. Kroppen holder længere, har det bedre og ser bedre ud, hvis du behandler den godt.

 

Din mentalitet

Din mentalitet er altafgørende for, om du kommer til at blive en strandbabe til sommer. Det er vigtigt at du realistisk i forhold til hvad du kan opnå, og hvordan du ser ud. Med alderen bliver kroppen mere blød at se på, og appelsinhud og rynker er en naturlig del af det. Mange kvinder, har meget dårligt selvværd, efter de har fået børn. Det kan være alt fra strækmærker til hængebryster, som kan genere. Mange kvinder vælger at få foretaget et brystløft, som giver brysterne mere fylde og får dem til at se mere ungdommelige ud igen.

 

Din træning

Med alderen mister mennesker stille og roligt, mere og mere muskelvæv. I takt med at muskelvævet bliver mindre, og huden bliver mere slap, har kroppen en større tendens til at se tyk, gammel og eller skrøbelig ud. Hvis du vil bevare eller skabe en flot figur, er det derfor vigtigt at du dyrker rigeligt med styrketræning. Mange kvinder er bange for at de kommer til at se muskuløse ud, når de styrketræner. Dette er dog ikke tilfældet, medmindre de træner og spiser, ligesom professionelle bodybuildere.

Det der kommer til at ske, er at kroppen bliver stærkere, opbygger mere muskel og derved vil kroppen fremstå mere tonet og ungdommelig. Hvis du aldrig har styrketrænet før, er det en god idé at få lavet en træningsplan med en professionel træner.

For at komme i form på så kort en periode, er det vigtigt at du styrketræner 2-3 gange om ugen og konditionstræner 1-2 gange om ugen. Konditionstræning kan være alt fra svømning, løb og raske gåture.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *