5 bedste tips til din ferie på Phuket

5 bedste tips til din ferie på Phuket

Phuket er danskernes foretrukne destination i Thailand. Det er den af gode årsager. Øen i det sydlige Thailand har det hele. Der er et fantastisk byliv hvis du er ung, hvide sandstrande, billig mad, kultur, og alt andet.

Hvis du ikke ved hvad du skal se først, så har vi her samlet de 5 vigtigste ting du skal gøre på Phuket.

Vælg en skrædder med en pæn skjorte.

Det første tip på vores liste er at få lavet skræddersyet tøj, mens du er på Phuket. Hvis du har været i Thailand før så ved du hvor mange skræddere der er. De mener alle at de selv er den bedste og billigste skrædder, men hvordan vælger du den rigtige?

Den første ting du skal kigge efter er hvilket tøj skrædderen selv går i. Hvis hans skjorte ser billig ud eller med tydelige fejl, så gå udenom.

Vælg en skrædder der har pænt tøj, og få lavet alt hvad i ønsker hos dem samme skrædder. Ved at bruge den samme skrædder kan i få prisen langt ned, så en god skræddersyet skjorte kun koster 200 kr.

 

Oplev koralrevet med en dykkerflaske på ryggen

Det andet tip på vores liste er at tage ud på en dykkertur og oplev de flotte koralrev. Udover de flotte hvide sandstrande, så er der det flotteste koralrev under det turkise vand.

Ligegyldigt om du er erfaren dykker eller aldrig har prøvet at dykke før, så vil du få en speciel oplevelse.

Du kan få et prøvedyk sammen med en instruktør, hvis det er første gang, ellers kan du leje udstyr og tage ud med en båd, hvis du er dit dykkercertifikat.

 

Oplev Patongs nattteliv

Det tredje tip på vores liste er at tage en bytur i Patong, som er den største by på øen. Patong er kendt som Phukets red light district, men udover de prostituerede og de forskellige ping pong shows, så er der en masse gode barer og natklubber.

Der er en hel speciel stemning i byen, som man ikke finder i København.

En tur i Phatong by er et must hvis du er ung og uden børn.

 

Nyd livet under en palme på stranden

Det fjerde tip på vores liste er at gå til stranden og bare slappe af. Find en strandstol nede på stranden, læg dig og nyd livet og omgivelserne.

Der er noget fantastisk ved at ligge på stranden med palmer ved siden af dig, og en kridhvid sandstrand. Hvis du gerne vil lave noget, så er der masser af muligheder for at leje en vandscooter, paraglide bag en speedbåd eller en masse andre aktiviteter lige ved stranden.

 

Oplev det autentiske Thailand på Phi Phi Island.

Det femte tip på vores liste er at tage en bådtur til den fantastiske ø Phi Phi. Hvis du gerne vil bo helt isoleret uden alle de andre turister og larmen, så vil du elske Phi Phi Island. Øen ligger 20-30 minutter væk i båd, hvor du går i land fra båden med vand til knæene ud fra dit hotel.

Hvis du var stresset derhjemme så glemmer du alt om det på Phi Phi Island.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *