3 gode grunde til at tage på skiferie i Stöten

3 gode grunde til at tage på skiferie i Stöten

Vi har netop trådt ind i den første forårsmåned, hvilket dog ikke har været til at mærke på baggrund af al den sne, der er faldet. Selvom vi nu befinder os i foråret, er skiferiesæsonen ikke slut endnu! Derfor vil vi i dette indlæg komme med et forslag til, hvor ens skiferie i 2018 bør finde sted, nemlig Stöten i Sverige. Hvis man sidder tilbage uden at vide noget som helst om denne destination, så frygt ej. Nedenstående vil vi komme med tre forskellige grunde til, hvorfor man bør tage på skiferie her.

Forinden vi gør dette, kan vi anbefale, at turen til Stöten bliver booket hos Stenaline.

 

Perfekt til børnefamilierne

 

Stöten er utrolig børnevenlige og arrangerer mange forskellige begivenheder, der henvender sig til de besøgende, der befinder sig i de yngre aldersgrupper. Stöten har en maskot i form af en ulv, som børnene vil have mulighed for at lege med på alle tidspunkter.

Hvis man som forældre har lyst til at stå lidt for sig selv, er dette muligt, eftersom man roligt kan efterlade sine børn i hænderne på personalet, som vil stå for at underholde ens børn i den tid, man har lyst til at stå.

 

Gode skifaciliteter

 

Stöten bliver kaldt det bedste skisted i hele Sälen, hvilket siger en hel del! Der er pister til alle forskellige niveauer lige fra amatører til de helt erfarne skiløbere. Ydermere har Stöten det højeste spot i hele Sälen, hvilket ligger på en 360 meter over vandets overflade. Dette giver en god udsigt over både det svenske og norske bjerglandskab.

Herudover er det utrolig simpelt at komme fra pist til pist, hvorfor man har stor frihed til at løbe frit omkring. Har man børn i teenage alderen med sig, vil det derfor være harmløst at lade dem løbe rundt alene.

 

Sjove alternative oplevelser

 

Udover de omfattende muligheder man i Stöten har for at stå på ski, er der et væld af andre aktiviteter, som man kan underholde familien med. Her er det eksempelvis muligt at tage på snescooter safari, hvor man får muligheden for at udforske smukke bjerge på en snescooter. Dette er en aktivitet, hvor man får lov til at komme helt tæt på det flotte landskab på en måde, som man ellers ikke ville kunne.

En anden aktivitet i Stöten, som vi kan forestille os især ville tilfredsstille børnene, er en tur på en sneslæde, trukket af ægte svenske bjerghunde. Dette er også en helt unik oplevelse, som det ikke er mange skisportssteder, der tilbyder.

 

Der findes altså flere gode grunde til at vælge Stöten som det næste sted at tage familien hen for at stå på ski og hvad man ellers lyster af de oplevelser, de har at tilbyde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *