Påske getaway – Du kan nå det endnu

Påske getaway – Du kan nå det endnu

Det kan være svært at finde noget at lave i påsken, når alle butikker holder lukker på grund af helligdage. Så hvorfor ikke tage på en lille getaway, hvor butikkerne ikke har lukket? Selvom nogen danskere allerede er gået på ferie, så kan man sagtens stadig nå at booke en lille rejse. I denne artikel tipper vi til en række destinationer, som er oplagt at besøge i påsken.

Budapest

Budapest er i de seneste år blevet en af Europas mest populære storbyer, og det forstår vi godt! Budapest er sammensat af ”Buda”, hvor den berømte Borghøj og Matthiaskirken er, og ”Pest”, hvor byens centrum er, hvor der er masser af lækre caféer og shoppingegader. Budapest er en relativ billig storby, hvis man sammenligner med København. Man kan for eksempel tage ud at spise Michelin mad med tilhørende vinmenu for under 1000 danske kroner, hvilket er sindssygt billigt. Det samme gælder wellnessteder. Budapest er kendte for deres termiske kurbade, hvor man billigt kan forkæle sig selv. Et af de mest populære wellnesssteder er at finde på Hotel Gellért. Hvis du beslutter dig for, at turen skal gå til Budapest så er et af de mange wellnessteder klart et besøg værd, desuden er der også en masse historiske bygninger, som er værd at lægge vejen forbi.

London

Uanset hvor mange gange man har besøgt London, så er der altid noget nyt at se. Hvis du blot har set de traditionelle seværdigheder, så mangler du stadig at se en hel del. London er langt mere end blot det pulsende centrum. Du kan for eksempel besøge noget af forstæderne til London. Her er Notting Hill og Camden klart værd at besøge. Her kan du opleve masser af hyggelige markeder, hvor man både kan finde mad og unikke genbrugsfund. Hvis du har været i London og mener, at du har set det hele, så kan en tur til London også hurtig gå med at spise lækker med og blot nyde den helt unikke stemning.

Danmark

Du behøver slet ikke at tage ud fra landets grænser, for at opleve smuk natur og en hyggelig stemning. Danmark har masser af smuk natur, både ude ved kysten men også inde i de større byer. Du kan for eksempel tage på en lille getaway til Skallerup Klit, som ligger ud til Vesterhavet. Her kan du koble helt af med en god bog og lange ture langs havet eller i skoven. Hvis du ikke normalt bor i København, så er påsken en oplagt sæson at se byen på. Dog skal man være opmærksom på, at de fleste butikker har lukket. Heldigvis er København langt mere end blot flotte butikker. Hvis du tager til København i påsken, så sørg for at læg vejen forbi Kastellet, Den Lille Havfrue og hele det område.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *