Hvor vil du tage hen for 50.000 kr.?

Hvor vil du tage hen for 50.000 kr.?

Hvis du havde 50.000, hvor vil du så tage hen? Her er der mange muligheder, for at besøge mange forskellige lande. Spørgsmål er her bare, hvilke lande vil man gerne se. I artiklen her finder man, 3 gode tips til hvor du kan rejse hen for 50.000, og hvad du se der. Her kommer vi rundt om en Europa tur, om det er som Road trip, interrail eller som flyvetur rundt i Europa det må du om. Vi kommer også lidt rundt i asien fra smukke Vietnam til fancy og mere tilbagelænet Bali.

Europa rundt

Du kan tage Europa rundt, det kan man gøre med mange forskellige transportmidler en af dem er bil, hvis du har en bil, så kan du køre rundt til de forskellige lande og byer i Europa. Det giver dig utrolig meget frihed og fleksibilitet i forhold til, hvor du vil tage hen og i forhold til at ændre planen løbende. Du kan også transportere dig rundt I Europa i et tog, ved at tage på interrail rundt i hele Europa. Så kommer man hurtigere frem end med bil, dog er du ikke lige så fleksibel. Du kan også flyve rundt for de 50.000 kr., det går selvfølgelig meget hurtigere. Du kan på din Europa tur, tage rundt og se de store byer i Europa ved at starte i Berlin så være der i nogle dage, så tage videre til London og opleve den multikulturelle storby med London Eye. Derefter kunne I tage til Paris og opleve Marais-området, som har mange flotte butikker, hyggelige caféer og smalle gader. Her kan I spise Crossianter og drikke café au latte, eller i kan suse op til Eiffeltårn på et elektrisk-løbehjul. Til sidst kan I tage til Sydfrankrig nede ved Nice og Cannes området. Hvor I kan bo rigtig godt, samtidig med I kan opleve de flotte strande. Nice med stenstranden og Cannes med sandstranden. Om aften kan I tage ud og spise noget lækkert seafood.

Asien

I Asien er det billigt at bo og leve, derfor er det kun turen derned der er dyr. Derfor kan du komme langt for 50.000 kr. i Asien. I kan flyve til Nordvietnam og opleve det kommunistiske Hanoi, så er den mere fattige og kommunistiske storby i Vietnam, her kan I se deres mange fabrikker af alt fra keramik til fodboldtøj. Derfra kan I tage lidt sydvest på til I kommer til Ha long Bay bugte, her kan I at et cruise, som I aldrig glemmer i bugten med de 1000 øer, som er blevet kåret som en af verdens syv natur vidundere. Derfra kan I tage til det sydlige Vietnam og besøge Ho chi minh, som er det mere vestlige præget storby med højhuse og mange vestlige kæder som Macdonalds og 7-eleven. Der kan I få syet tøj af silke, og drikke billige cocktails på rooftop barer. Derfra kan I tage rundt I hele asien, men et stop I ikke må glemme er Bali. Specielt surferparadiset i Canggu i den sydlige del af øen. Her finder I de smukkeste solnedgange, med den røde himmel og surferne der ligger ude i vandet, og venter på den næste store bølge.

Om det er Europa eller Asien eller et helt andet sted, du vælger at tage til, så kan du låne fra 10.000 til 50.000 her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *