Her skal du tage på ferie, hvis du er på et budget

Her skal du tage på ferie, hvis du er på et budget

Selvom man ikke har råd til den helt store luksusferie, skal man ikke være frataget de fantastiske oplevelser, som rejser byder på.

Vi har her samlet betagende budgetvenlige destinationer, så du har mulighed for at tage på ferie, selvom du er begrænset af et budget.

Bulgarien

Sofia i Bulgarien er den perfekte januar-destination. Byen er nemlig helt magisk om vinteren, når alle dens bygninger er belagt med et fint glimtende og skinnende lag af sne.

Det er også en perfekt destination til at stå på skøjter, idet Ariana-søen i byen bliver til én stor skøjtebane, når den fryser til is om vinteren, og er perfekt med en varm kop kakao til.

Det er også en by fyldt med kontraster, idet den er omringet af bjerge, og du har derfor mulighed for at tage en pause fra bylivet, og opleve de smukke bjerge, som også tilbyder fantastiske muligheder for ski. Tag på opdagelse i vandring i bjergene, men vær opmærksom på at det kan svare sig at læse op på højdesyge samt medicin, hvis man skulle få brug for det (kilde).

Portugal

Braga er den tredjestørste by i Portugal, og er en perfekt destination i foråret. Her er det en god idé, at købe billetter og booke hotel i god tid, idet det er en populær destination omkring april måned. Denne by er perfekt til dig, der er studerende, idet det er en ungdommelig universitetsby, som har en utrolig historisk charme.

Byen er fyldt med liv og hyggelige smalle gader, der minder dig om de gamle dage, men som består af adskillige restauranter og barer, der skaber en livlig og festlig stemning.

Armenien

Tag til Yerevan, og oplev et fantastisk kaos når du kører i zigzag gennem byen i en minibus. Her kører du forbi en masse populære seværdigheder, og kan til enhver tid hoppe af, og kigge nærmere, hvis du lyster.

Især er Republik-pladsen interessant, idet den er kontrastrig – om dagen, er den domineret af sovjetbygninger, mens den om aftenen bliver til en elegant scene med lys- og vandshow, der absolut ikke må misses, hvis du besøger byen.

Herudover kan du nyde en lækker armensk pizza på en af byens mange udendørs cafeer og nyde de lange sommernætter. Besøg derfor byen om sommeren, og få det optimale ud af dit besøg.

Udover de ovenstående tre, er der utrolig mange andre fantastiske destinationer til dig på budget. Blandt andet er Ukraine, Nordirland, Ungarn og Grækenland destinationer, som du ikke bør gå glip af.

Uanset hvor du vælger at tage hen, kan du være sikker på at tage en masse oplevelser med hjem uden at der er pres på din pengepung.

Et godt tip er at vælge alternative overnatningsmuligheder, eksempelvis ved at benytte dig af det populære Airbnb eller couchsurfing. Dette er meget billigere end de traditionelle hoteller, og du kan på denne måde spare en del penge, som du kan bruge på andre ting, eksempelvis oplevelser under din ferie.

Vælger du en alternativ overnatningsmulighed, er det en god idé at medbringe eget sengetøj, blandt andet dynebetræk fra damask.dk, af hygiejnemæssige årsager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *