Guide: Tennisrejse til US Open 2017 på budget

Guide: Tennisrejse til US Open 2017 på budget

US Open er en af de fire grand slam turneringer, og en turnering alle tennisfans skal opleve. Selvom at det er en fantastisk oplevelse, kan det virke dyrt at skulle opleve turneringen live. Det behøver det ikke at være.

Vi giver dig i denne artikel en guide til hvordan du kommer billigst afsted, men samtidigt får en fantastisk oplevelse.

Flybilletter

En af de bedste måder at sikre at du får de bedste priser på dine flybilletter er at være fleksible med hvilke du kan rejse. Der kan være mange penge at spare alt efter hvilken dag du rejser.

Udover at være fleksibel er det også en god ide at købe dine flybilletter i god tid.

Hvis du bestiller dine billetter 1-2 måneder før kan du få en tur returbillet mellem København og New York til lige under 2500 kr.

 

Hotel

New York er en meget dyr når det kommer til hoteller. Hvis du skal være der i hele perioden, mens der er US open, så kommer du let af med over 25.000 kr.

Hvis du synes det er for mange penge, men du stadig gerne vil bo ordentligt, så skal du kigge på Airbnb. Hvis du vælger at bo i en andens lejlighed, så kan du bo mindst ligeså godt til 1/4 af prisen.

Du kan forvente at du skal betale lige omkring 7000 kr. for en god lejlighed i perioden du er derovre.

 

Billetter til turneringen

Når du skal vælge billetter til selve turneringen, så skal du vælge hvem du gerne vil se, hvor mange kampe du vil se og om du vil se finalen.

Billetterne til de indledende runder koster imellem 400 kr.- 2500 kr.

Billetterne til finalerne koster imellem 1600 kr. – 10.000 kr.

De andre runder koster et sted imellem.

 

Hvis du gerne vil opleve så meget for pengene som muligt bør du prøve at sidde tættere på banen til nogle af de indledende runder, mens du bør købe nogle af de billige billetter til finalen eller semifinalerne.

Vi anbefaler at du sætter mellem 5000 kr. til 10.000 kr. af til billetter til turneringen

 

Den samlede pris på rejsen

Det dyreste på turen er billetterne til turneringen, men det kan gøres til en rimelig pris.

Når vi ikke regner mad og andre variable udgifter med kan du forvente at turen vil koste 14.500 kr. – 20.000 kr. alt efter hvor meget tennis du vil se.

 

Det billige alternativ til tennisrejsen

Hvis ikke du har råd til at tage til New York og se turneringen live i år, så sæt dig på din sofa til august, tænd for Tv’et, stream US Open 2017 eller køb de forskellige sportskanaler du skal bruge for at følge med.

For at gøre oplevelsen derhjemme bedst mulig, bør du se de store kampe med nogle venner der også går op i Tennis.

Hvis det danske vejr er til det bør i også tidligere på dagen spille tennis selv, inden i sætter jer ind og ser de professionelle spille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *