Gør karriere imens du rejser: 3 rejsejobs

Gør karriere imens du rejser: 3 rejsejobs

Hvor mange af os sidder ikke på et job, som vi primært arbejder, for at kunne rejse væk på ferie. Hvorefter vi tager tilbage for at gøre det hele forfra igen. Dette er næppe livet, som man havde håbet på. Det behøver dog ikke at være sådan. I denne digitale tid, er der kommet mange gode muligheder for at gøre en karriere ud af sig selv, imens man rejser. Læs vores forslag til 3 rejsejobs.

 

1.      Bliv rejseblogger

Det er en drøm for mange. Tænk at man kan tjene penge ved at rejse. Som mange ting i livet, så er dette dog lang fra så simpelt, da det kræver meget hårdt arbejde at blive rejseblogger. Dette skylder den høje indgangsbarriere i form af tiden det tager, at få folk til at lægge mærke til ens blog.

Som rejseblogger kræver det, at du er i stand til at genere en masse kvalitets content, som folk har lyst til at læse. Du har til gengæld ikke brug for det store udstyr: et kamera, en bærbar computer og en masse gode ideer, at dele om alle dine rejsemål, er alt det essentielle for at udføre jobbet. Resten kan betragtes som ekstra luksus.

 

2.      Start en webshop

Livet som selvstændig kan for mange virke meget appellerende. Friheden til at gøre hvad man har lyst til og ingen boss, at skulle stå til regnskab for – udover en selv. For andre kan det virke meget kompleks at starte. Dette kommer dog helt an på ambitionsniveauet for din forretning.

I dag kan du gøre en fornuftig karriere for dig selv ved at starte en simpelt hjemmeside og sælge produkter via din egen webshop. Dette er noget, som du kan gøre overalt. Du behøver ikke engang selv at stå for at sende dine egne produkter. Dette kan gøres af et ekstern forsendelses center eller du kan blot sælge via Amazon. Mulighederne er her mange alt efter hvilken type forretning du vil lave.

3.      Den omrejsende DJ

Mange rejsedestinationer har fokus på musik og fest, som et af de primære turistmål. Derfor hvis passionen og ’albuerne’ er der, så er der gode muligheder for at gøre karriere som DJ. Dette kræver, at du er klar til en livsstil med fart på og mange sene timer.

Du ville typisk skulle rejse fra festmål til festmål, hvis ikke du finder et sted, som du ønsker at blive fast.

Ligesom mange af de forrige, så er der som DJ et stort behov for, at du er i stand til at markedsføre dig selv, og kan netværk med diverse klubejere, så de vælger dig frem for en anden.

Hvis du ønsker en karriere som omrejsende DJ, så skal bruge en masse energi og det nødvendige udstyr. Det er en god idé, selv at have styr på ting som høretelefoner eller en relativ mobil DJ pult, så du kan tilbyde en mere fleksibel service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *