Er din selvtillid klar til stranden?

Er din selvtillid klar til stranden?

Sommerferien nærmer sig, og du har måske allerede bestilt ferien til syden, og Ikke desto mindre kæmpet en brag kamp i træningscentret hele året, for at få den sixpack, som du altid har drømt om?

Mange mænd kan nikke genkendende til dette scenarie. De sociale medier, har lagt et stort pres på skuldrene af mænd, og det kan hurtigt føles som, at intet er godt nok før vi alle har en fedtprocent på mindst 7 procent, og en sixpack som blænder på lang afstand.

Fitness epidemi

Det kan føles som, at siden sociale platforme som Instagram har gjort deres indtog, at det i højere grad er blevet populært, at gå i træningscenter og holde sig i form. Problemet er blot, at de sociale medier er med til at skabe et pres på de mange brugere, som ikke alle kan leve op til.

Adskillige af os kigger med minimal kritisk sans, på hundredvis af billeder dagligt. Mange af os tager enormt mange billeder, før vi har ét billede, som vi føler er acceptabelt at lægge ud. Det er vigtigt, at billedet udstråler lige præcis dét som er hensigten. Mange instagrammere eksempelvis, bæger en stor del af skylden for, at mange kæmper med lavt selvværd. Ikke alle har et selvværd af stål, som kan holde til, at kigge på sixpacks dag ug og dag ind, uden at føle et pres. Det er et pres, som får nogle af os til at føle, at vi ikke er gode nok.

Kæmper du med lavt selvværd?

Hvad gør du, når du har opnået den ideelle krop, og stadig går med følelsen af, ikke at være god nok? Forventningerne til hvordan, den ideelle mand skal se ud er tårnhøje. Den ideelle mand er høj, har en krop som en græsk gud, og har gerne en penis, som kan tilfredsstille enhver kvinde. Du kan træne dig til en muskuløs krop, men hvad gør du, når du har en penis under gennemsnittet? www.maleplus.com, har en række gode anbefalinger til mænd, som ønsker en større penis. Det er muligt, at gøre noget ved, uden at lade sig operere. En større penis, vil muligvis give dig selvtilliden til, at hoppe i selv de strammeste speedos på ferien.

Vær’ dig selv!

Det er vigtigt at huske på, at ikke alle kan eller bør være ens. Det skal være muligt, at tage på stranden uden, at have mindreværds komplekser over ikke, at have en krop som en bodybuilder. Det er sundt, at have forbilleder og mål med sin træning, men det skal ikke være en besættelse, som i det lange løb er usund for din psyke.

Det er om at komme afsted på ferie, når der er mulighed for det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *