Drømmer du om at besøge tropeøer eller millionbyer – sådan får du råd til at opfylde dine drømme

Drømmer du om at besøge tropeøer eller millionbyer – sådan får du råd til at opfylde dine drømme

Sommerens sol og varme venter lige om hjørnet, og det betyder for rigtig mange heldige mennesker i det ganske danske land, at de skal rejse på drømmeferier rundt om i verden.

Det kan godt være, at sidste sommer gav os rekordhøje temperaturer. Men, med det danske klima kan vi desværre aldrig vide os sikre på, at det samme vil gøre sig gældende denne sommer. Derfor er der stadig flere danskere, der vælger at drage sydpå når ferien melder sin ankomst.

Hvis du er en af dem, der elsker solen, men desværre ikke lige har fået skrabet knasterne sammen til at få råd til rejsen, får du her de bedste tips til, at få råd til lige den drømmeferie du altid har drømt om.

Få styr på dine udgifter

Den største årsag til ikke at drage afsted på ferie er som oftest en flad pengepung. Hvis det også gør sig gældende for dig, kan forklaringen måske findes i dit daglige forbrug.

Penge i sig selv er ikke det mest stressende, og det er god administrering af dine penge heller ikke. Men, ikke at vide, hvor dine penge bliver af og at være bange for at tjekke sin bankkonto, det er for mange rigtig stressende. Derfor er tippet, at du lægger ud med at finde ud af, hvor dine penge bliver brugt til daglig.

Løsningen er heldigvis simpel nok: BORTSET fra denne weekend, hvor du skal åbne din yndlingsflaske vin og sætte dig ned og få styr på, hvor du bruger alle dine penge, helt ned til den sidste krone, skal du få styr på dine udgifter.

Hvis du har styr på, hvor du bruger dine penge kan du meget nemmere skære ned på unødvendige udgifter – og jeg lover dig, at det kan give rigtig god gevinst på bundlinjen, hvis du formår at skære ned de rigtige steder. Men det er sjældent sjovt at indse, hvor mange dumme penge man bruger, og netop derfor skal der en god flaske vin til denne sidste gang.

Lav et feriebudget

Når du har fået styr på dine udgifter, er det på tide at få lavet et budget til din ferie. Her er det igen vigtigt at du holder styr på samtlige udgifter, så du kan få et realistisk budget og mindske risikoen for uforudsete udgifter.

Hvad du skal overveje her er, hvor mange penge, der skal til for, at du får den drømmeferie du vil have. Flybilletter, kost og logi, billeleje og alt hvad der hedder solcreme og ny bikini – få det hele regnet med i budgettet.

Grunden til at et feriebudget er en god investering at have er todelt. For det første vil du undgå mange udgifter og få nemmere ved ikke at bruge unødvendige penge på din rejse. For det andet, vil det være meget nemmere at motivere sig selv til at spare sammen, hvis du har et specifikt beløb, som du sigter efter – så kan du hele tiden se, at dine spare-anstrengelser rent faktisk betaler sig, da du kommer nærmere og nærmere din ferie.

Hvis du vil blive endnu klogere på din opsparing, så læs om hvordan du for mest ud af dine penge lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *