Dette må du IKKE spare på når du er på budgetrejse

Dette må du IKKE spare på når du er på budgetrejse

Er du på vej ud på dit livs eventyr til Asien? Og har du begrænsede midler til turen? Så står du i en situation som tusindvis af mennesker allerede har stået i. Heldigvis for dig er Asien et fantastisk sted at rejse til, hvis du er på budget – og i særdeleshed, hvis du er klar på eventyr uden for de 5-stjernede resorts.

Når du er på budget, gælder det selvfølgelig om at spare så mange penge, som muligt – men her skal du lige tænke dig om to gange. For der er ting som du bør spare væk, og så er der ting du IKKE skal spare væk.

 

Her er der i særdeleshed to ting, som du ikke kan risikere at spare væk:

  1. Forsikring:

Er uheldet ude og får du brug for at komme på hospitalet eller måske tage helt hjem for din rejse, så er der ingen kære mor i Asien – og du bliver bedt om at betale ved kasse et uanset hvad. Derfor er det utrolig vigtigt, at du på forhånd har styr på din ulykke- og rejseforsikring inden afrejse. Så kan du nyde din rejse uden unødig bekymring.

 

  1. Medicin:

De fleste der har været på backpacking i Asien har nok på et eller andet tidspunkt været glad for sit rejseapotek. Sandsynligheden for at du ender med dårlig mave eller feber er desværre til stede, og derfor kan det være en særdeles god idé at være forberedt – Rejsen skulle jo nødig ødelægges af streetfood eller lignende!

Derudover gør du klogt i at konsultere din læge før afrejse og få lidt information om eventuelle vaccinationer, som kunne gå hen og være nødvendige.

 

 

Hvis du inden afrejse har styr på ovenstående to ting, kan du på rejsen tilpasse dit budget undervejs uden at skulle bekymre dig om utilsigtede udgifter eller dårlige oplevelser, hvis uheldet er ude.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *