Derfor skal du tage på safari

Derfor skal du tage på safari

Langt de fleste har haft et udfordrenede år siden Covid bed sig fast i det danske og verdens samfund. Mange har kæmpe mange forskellige kampe. Nogen er har mistet deres arbejde, nogle har mistet deres virksomheder og livsværk. Andre har været hjemsendt, mens andre har skulle arbejde hjemme. Har man skolebørn, har man i den grad været udfordret på den front. Ja, der er mange, der har været udfordret på mange forskellige måder. Vi er nok også en hel del, der gerne vil lade være med at se bagud, og i stedet se fremad og fokusere på de gode ting. Blandt gode ting er, at vaccinationerne er i fuld gang, og at hvis alt ellers går efter planen, så er alle der ønsker det vaccineret til sommer. Det betyder også, at det med al sandsynlighed snart bliver muligt at rejse igen. Det har været svært at rejse, og det har været svært at bruge penge det sidste års tid, hvilket betyder, at der mange der har penge opsparet, som nu kan bruges. Her vil vi gerne slå et slag for at en del af disse penge bruges til oplevelser. Efter en hård periode for mange familier, kan det være en god ide at komme ud og få en kæmpe oplevelse for livet. En rejse kunne være sådan en oplevelse, og det er svær at få en større oplevelse, end en safari rejse, i hvert fald hvis man er vild med natur, dyr og sandstrande.

Overvældende oplevelse

En safari rejse til eksempelvis Tanzania, er noget som man aldrig vil glemme, fordi det hele ganske enkelt er overvældende. Mange har nok besøgt Givskud Zoo eller Knuthenborg Safaripark, og prøvet at køre rundt mellem dyrene og se dem tæt på, gennem en bilrude. Det er sjovt og lærerigt, men det kan på ingen måde sammenlignes med at køre på savannen og se girafferne løbe i det fjerne eller se en flot zebraer der står og græsser. Den vilde natur kan give nogle oplevelser, som det kan være svært at sætte ord på, netop fordi det er overvældende.

Tager man til Tanzania, Kenya eller lignende, kan man kombinere safari med badeferie, og man finder nogle af verdens bedste sandstrande på de kanter, også selvom det ikke er det de er mest kendt for. Så skulle nogen synes, at en rigtig ferie også inkluderer afslapning i vandkanten, så kan man også få det med.

Så hvis i har muligheden for det, så tag på en safari rejse, når verden igen åbner op, det vil uden tvivl være en kæmpe oplevelse for hele familien, ikke mindst for børnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *