Derfor skal din næste ferie gå til Thailand

Derfor skal din næste ferie gå til Thailand

Det er tid til at booke den næste ferie, sommeren står for døren og det betyder rejser ud for at opleve en masse nye ting. Har du aldrig været i Thailand, kan dette måske være en mulighed og nu skal du høre hvorfor.

Alle de lækre strande

Thailand byder på rigtig mange flotte og spændende strande, der er Instagram værdige, med deres turkisblå hav, hvide sandstrande og palmetræernes toppe der bevæger sig i vinden. Men der er selvfølgelig strande, hvor du kan støde ind i rigtig mange turister, men så er det heldigt at der er mange andre strande hvor du kan ligge og slikke sol med en drink i hånden. En af Thailands strande er verdensberømt, fordi den var med i filmen The Beach fra 2000, hvor Leonardo Di Caprio har hovedrollen som Richard som skal finde et paradis ud fra et kort. Dette er stranden Phi Phi Don, Phi Phi. Du kan også opleve aber, udforske grotter og klatre, som nogle af de aktiviteter der er at finde på thailandske strande. Du kan også få massage og tage ud og dykke.

Det er billigt

I Thailand kan du leve meget billigt, da priserne generelt er langt lavere end i Danmark. Det kan godt være at en flybillet koster mere end hvis du rejser til et af de europæiske lande, men til gengæld er det også dyrere at holde ferie i f.eks. Spanien. Et hotelværelse er dyrere og hvis du gerne vil bo på et luksus 4 eller 5 stjernet hotel, så er det billigere at gøre det i Thailand end det er i Europa. Du vil opleve at du vil komme til at bruge færre penge på en 14 dages ferie i Thailand end en 14 dages ferie i Europa. Du kan få syet et jakkesæt af samme kvalitet som du kan få i Danmark, til langt billigere penge, så hvis du skal bryllup eller andet fint arrangement, så kan det godt betale sig at købe et skræddersyet sæt tøj i Thailand.

De er venlige

Thailænderne er nogle af de mest hjælpsomme mennesker der findes. Du vil se at de er rigtig venlige og det at Thailand bliver kaldt smilets land, lever thailænderne op til. Det at de er venlige gør også at det er nemt at være backpacker i Thailand, fordi de gerne vil hjælpe dig, der hvor du kommer frem og især i turistområderne, er der mange af thailænderne der kan snakke engelsk, så i kan kommunikere med hinanden helt fint.

Du kan opleve lidt af hvert

I Thailand kan du opleve lidt af hvert, du kan tage til hovedstaden Bangkok, hvor du kan opleve det hektiske liv der er, det kan være lidt overvældende første gang du besøger det, men du vil hurtigt falde til der og finde ud af at der er rigtig mange ting at opleve. Du kan tage på backpackerrejse igennem Thailand, du kan bruge alt din tid på stranden, fordi der er flere strande at vælge imellem. Så du kan tage på en ny strand hver dag, der er også forskellige ting du kan opleve på de strande. En af dem kan du opleve aber på, en anden vandbøfler og elefanter og en tredje kan du udforske grotter og lære at dykke. Du kan tage på vandreture i junglen eller i bjergene. Maden og De gyldne templer er også værd at bruge tid på. Så der er masser at tage sig til og der er noget for enhver smag. Læs mere om rejser til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *