Bestil drømmerejse til USA og få styr på hvordan du omregner priser fra amerikanske Dollar til Kroner

Bestil drømmerejse til USA og få styr på hvordan du omregner priser fra amerikanske Dollar til Kroner

Tiden er kommet til at booke den rejse, du altid har ønsket. Et road trip igennem USA. Tværs over landet. Besøge Las Vegas for at se seværdigheder, man ikke kan opleve andre steder. Vandre rundt i Grand Canyon og overnatte i telt. Køre på landevejene i en gammel amerikanerbil uden tag med vind i håret og nogle smarte solbriller. Shoppe på Rodeo Drive i Los Angeles.  Du har set alt om landet på tv og ønsker selv at opleve Hollywood og alt andet af den amerikanske kultur. En god måde at gøre det på, er at finde en billig rejse online. Se på en prissammenlignende hjemmeside og få den bedste pris på din drømmerejse. Der er også mange sider og rejseblogs, hvor du kan hente inspiration til din odysse i USA. Men når du nu står der i en butik på Rodeo Drive, og skal købe en ny taske eller et par nye shorts, da det var varmere i L.A., end du havde troet, og bliver i tvivl om hvad den amerikanske dollar står i, hvad skal du så gøre?

Amerikanske Dollar

I USA bruger de valutaen, amerikanske dollar (USD). Symbolet for dollaren er meget velkendt, nemlig $. Cent er den mindste enhed af dollaren. I lande som har en høj inflation, bruger de også USD som alternativ. Der findes flere variationer af dollaren, f.eks. bruger de den også i Australien, Hong Kong og Singapore. Udover Puerto Rico, El Salvador og Ecuador så er der 15 andre amerikanske territorier, som bruger den amerikanske dollar. Det er den mest brugte valuta inden for alle internationale transaktioner.

Valutaomregner online, når du handler i USA

Hvordan gør du så, når du står på Rodeo Drive og skal købe et stykke tøj, som du synes er perfekt. Det kan være svært at huske, hvor meget trøjen koster i danske kroner. Derfor kan det være optimalt at benytte sig af en online valutaomregner på https://lunarway.com/da/valuta/usd. Der findes mange sider på nettet, hvor du hurtigt kan finde ud af den rette kurs ift. amerikanske dollar til danske kroner. Det kan være svært at holde styr på, når man står i butikken i situationen og skal vide, hvad den direkte kurs oversættes til. Derfor er det hjælpsomt at finde en valutaomregner online, så du ikke skal regne noget ud selv. Den gør alt for dig. Du kan downloade app’en direkte til din telefon. Dette kan gøres med det samme, således at det ikke bliver noget problem, når du står klar i butikken i USA til at betale. Når du har hentet app’en skal du ansøge om en konto. Der vil ofte være et felt, hvor du kan indtaste dit telefonnummer og få tilsendt et link til direkte download. Derudover har disse apps også andre funktioner. Du får nemlig en fuldkommen banking-app til at holde styr på alle dine aktiviteter og informationer. Det er en god måde at undgå at blive snydt for dårlig en dårlig kurs.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *