3 typer ferier du kan tage på?

3 typer ferier du kan tage på?

Sommeren banker på døren og det betyder ferie. Mange tager ud og rejser, og bruger en masse penge på ferie. Ferie er for alle og vi giver her 3 forskellige måder du kan holde ferie på. Den miljøvenlige, den billige og den dyre ferie. Det er kun din pengepung der sætter grænser for, hvor turen går hen.

Den miljøvenlige

Er du en af dem der går op i miljøet og gerne vil skåne miljøet så meget som overhovedet muligt. Så kan du vælge at tage på en miljøvenlig ferie. Det gør du ved at du tænker over, hvor du tager hen på ferie. Der er hoteller, som går meget op i at skåne miljøet ved at de stiller cykler til rådighed, så i kan komme nemt rundt i området. De bruger også lokale råvarer, så der bliver sparet på CO2 udslippet ved transport af råvarerne.   Disse hoteller har et miljøbevidsthedscertifikat, så hvis du gerne vil på hotel på din ferie og gerne vil være sikker på at det er et sted der tænker over miljøet, så skal du gå efter miljøbevidsthedscertifikatet. Du kan også vælge at benytte dig af Airbnb, hvor det er private der lejer deres hjem ud, i kan også vælge at bytte bolig, så kan du bo lokalt og lave mad selv af lokale råvarer. Du kan også vælge at campere, som nok er den mest miljøvenlige måde at bo på. Når du rejser, skal du selvfølgelig tænke på transporten og hvis du gerne vil rejse miljøvenligt, kan du vælge at tage toget eller du kan måske cykle, hvis det kunne være noget for dig. Vil du ud og flyve, kan du vælge selskaber der har fokus på at rette op på den CO2 de udleder, ved at de laver miljøvenlige projekter som at plante træer til at tage CO2.

Den billige

Er budgettet lavt når du skal på ferie, så kan du vælge at tage på ferie i Danmark. Tag cyklen sammen med en ven eller kæreste og cykel ad margueritruten. Denne tur vil også være miljøvenlig fordi at cykler ikke udleder nogen CO2 og hvis i tager et campingtelt med på cyklen, som i kan sove i undervejs på turen, jamen så skåner i miljøet for en masse CO2 og kommer til at lære Danmark bedre at kende. Hvornår har du sidst været rundt i Danmark? Mange mener at ferie skal være i udlandet, men det behøver det jo slet ikke at være, for der er masser at opleve i Danmark.

Den dyre

Skal ferien i år ikke mangle noget, så kan du vælge at tage på en dyr rejse. Du kan vælge at tage til Isla de SA Ferradura, Spanien. Det er en privat ø lige ud for Ibiza, hvor der er spa, pool, bar og en vin bodega. Det vil koste dig 1.2 mio. kr. for en uge. Du kan selvfølgelig også vælge at gøre rejsen noget ”billigere” ved at tage til f.eks. Dubai eller New York, der har du også en masse muligheder for spaoplevelser og kulturelle oplevelser. Her kan du shoppe igennem af de dyreste mærker som Gucci, Prada, Chanel.  Listen er lang og det er kun pengepungen der sætter grænser for hvor turen går hen og hvor meget du kan shoppe. Vil du rigtig gerne på luksusferie, hvor der ikke mangler noget. Men er pengepungen tom, så kan du hos Tempest låne til din drømmeferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *