3 tips til kvinden som ønsker at blive strandklar

3 tips til kvinden som ønsker at blive strandklar

Drømmer du også om at stå knivskarpt, når den længeventede strandferie står forskud? Her får du vores bud på, hvordan du bliver den ultimative strandbabe til sommer.

 

Stram op

Sommeren nærmer sig med hastige skridt og det er netop nu, du har chancen for at gøre den ekstra indsats for at stramme lidt op inden strandferien.

  1. Få sammensat et træningsprogram, som er styrketræning blandet med konditionstræning. Det bedste resultat kommer af at blande styrke- og konditionstræning sammen. Træn mindst 3 gange om ugen, en halv times intens konditionstræning i form af; løb, intervaltræning, spinning, roning eller crossfit. Træn cirka én time, hvor du dyrker en halv times konditionstræning og en halv times styrketræning. Styrketræning kan bestå af forskellige vægtløft, hvis du ikke er vant til det, er det en god idé at få en træner på, de første par gange.
  2. Drik en masse vand, grøn te og lidt friskpresset juice. Du får vitaminer, antioxidanter og får skyllet alle giftstoffer ud. Drop sukkerholdige drikke, alkohol og kaffe for en stund.
  3. Spis dig til en lækker krop. De fleste ved ikke at det du får allermest udbytte af, er at ændre kostvaner, fremfor motionsvaner. Studier viser at kosten har 70 procent af betydning for hvordan din krop ser ud, mens motion har 30 procent. Det er ikke ensbetydende med at du skal droppe træningen helt, da motion blandet med sund kost, giver det bedste resultat.
  4. Spis ud fra filosofien ”hvis ikke du ved det indeholder, så lad være med at spise det”. Rigtig mange mennesker, indtager mad, som de egentlig ikke aner hvad indeholder. Det er specielt sådan noget som færdigretter og fastfood, som er kendt for at indeholde en masse tilsætningsstoffer, ekstra salt, fedt og sukker som stimulerer vores smagsløg, men som vi reelt ikke har brug for. Spis grønt, økologisk og rent. Lav mad i hjemmet, når du har tid. Din krop vil altid sætte mere pris på en rugbrødsmad, fremfor en durumrulle.

 

Få din hud til at skinne

Inden du rejser sydpå eller tager på sommerferie, er det klogt lige at gøre en ekstra indsats for huden. Få skrubbet og masseret huden grundigt. Her kunne du med fordel også få vokset og behandlet områder, med uønsket hårvækst. Du kan sågar få en permanent hårfjerning hos CeriX, som tilbyder effektiv og professionel service.

 

Pas på solens stråler

Mange tror at man får mere sol af at droppe solcremen. Det er ikke helt korrekt. Forskningen viser at man får hurtigere sol, uden solcreme, men farven falmer så også hurtigt igen. Hvis du bruger solcreme, så tager det længere tid, at nå sit maksimum af farve, men farven vil som sagt, stadig komme. Derudover holder farven længere, og du undgår at blive solbrændt og på sigt, mindsker du risikoen for at få hudkræft.

Solcreme, solhat og skygge mellem 12 og 15 er de råd du kan tage med dig, når du smutter på ferie. Hvis faren for hudkræft ikke skræmmer dig, så husk på, at de to ting som ælder vores udseende mest, er sol og cigaretter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *